مواد لازم
سیر 4 حبه
نخود 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری 100 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
نمک ، زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه فلافل
برای تهیه فلافل خانگی توجه داشته باشید که اگر میخواهید فلافل شما مانند فلافل بیرون شود حتما باید نخود را مدت زیادی در آب بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخش برطرف شود. برای این منظور نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید.
در صورتی که امکانش هست چند بار آب نخودها را تعویض کنید. پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید. پس از اینکه نخود را به همراه سیر و پیاز چرخ کردید ، مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید.